Folosirea site-ului www.trendaffair.ro reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce priveste termenii și condițiile prezentate mai jos. Pentru a utiliza acest site în cele mai bune condiții vă recomandam citirea cu atenție a acestora. S.C. BARNISSIMA SRL, numit în continuare Comerciantul, își asumă dreptul de a modifica orice informație din acest site fără o notificare prealabilă.

 • S.C. BARNISSIMA S.R.L.
 • C.I.F.: 24513461
 • Nr. Reg. Com.:  J01/1205/2008
 • IBAN: RO82BTRL00101202G16493XX
 • Banca: Banca Transilvania
 • Adresa sitului web este: https://www.trendaffair.ro
 • Adresa email: info@trendaffair.ro
 • Telefon: 0730 634 242

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însa uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tau. Clienții www.trendaffair.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul www.trendaffair.ro , vor fi insoțite în momentul livrării de factură fiscală sau de bon fiscal.

Întregul conținut al site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, script-uri, simboluri, programe și alte date ) este proprietatea Comerciantului și a furnizorilor săi. Acesta este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea datelor mai sus enumerate și utilizarea lor în scop comercial, fără acordul Comerciantului constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare. Conținutul site-ului poate fi folosit numai în limitele legal permise, menționate în acest document. Va rugăm să ne semnalați orice încălcare a drepturilor de autor la adresa info@trendaffair.ro .

3. Produse și servicii

Toate produsele comercializate prin intermediul www.trendaffair.ro sunt noi și vor fi livrate în ambalajul original al producătorului. În momentul livrării acestora vă oferim factură fiscală și certificat de garanție, conform legislației în vigoare.

Produsele și serviciile noastre vă sunt oferite în condițiile respectării prevederilor din acest document. Toate produsele prezente pe acest site sunt disponibile în limita stocului, din acest motiv Comerciantul își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi în cazul în care unele produse nu se mai regăsesc în oferta curentă sau nu corespund din punct de vedere calitativ.

3. Politica prețurilor

Prețurile comunicate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs în parte. Acestea nu includ costul aferent transportului (vedeți mai jos costurile privind livrarea produselor și condițiile în care acestea se aplică). Prețul de achiziție al produselor comandate este cel din momentul confirmării comenzii și se va regăsi pe factura emisă.

Echipa trendaffair.ro depune toate eforturile pentru a vă prezenta corect informațiile din cadrul site-ului, însă din motive tehnice, independente de noi, pot apărea erori în ceea ce priveste afișarea prețurilor. În aceste condiții, se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentanții site-ului.

În cazul în care prețul real al produsului este mai mare decât prețul afișat pe site, consultanții nostri vă vor comunica acest lucru în momentul confirmării comenzii. Aceștia sunt îndreptățiți să vă satisfacă solicitarea de a vă livra produsul la prețul afișat, în măsura în care vom putea face acest lucru, precum dumneavoastră aveți deptul de a refuza comanda respectivă. În cazul în care prețul real al unui produs este mai mic decât prețul afișat pe site, iar dumneavoastră ați achitat contravaloarea comenzii în avans, diferența de bani vă va fi returnată într-un termen de maxim 30 de zile de la data primirii produsului.

4. Modalități de livrare

Livrarea produselor se va face oriunde în România, prin intermediul unei firme de curierat.

Comerciantul își rezervă dreptul de a confirma comenzile, prin contactarea clienților, înainte de a le onora. Livrarea produselor se va face exclusiv printr-o firmă de curierat, tarifele fiind cele precizate mai jos.

Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentanții firmei noastre pentru a stabili coordonatele expedierii.

Recepția produselor reeprezintă confirmarea dumneavoastră că produsele au ajuns în stare bună. Factura atașată constituie contractul de vânzare/cumpărare dintre dumneavoastră și Comerciant, conform legislației in vigoare.

Comerciantul își rezervă dreptul de a intârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din diverse motive, independente de acesta, precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform legilor românești.

În cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite clientului este cea a sumei încasate de la clientul respectiv.

Costuri de livrare:

Cost unic 20 lei indiferent de cantitate !
Transport Gratuit la achizitii de minim 390 lei

6. Modalități de plată

Pentru plata produselor comandate se poate folosi metoda:

– Ramburs:

plata se va efectua în momentul livrării produselor de către curier;

– Transfer bancar (ordin de plată).

Puteți efectua plata comenzii prin transfer bancar. Vă rugăm să treceți numărul comenzii la Detalii plata (referinta) când faceți transferul.

Detalii transfer bancar:
Nume Beneficiar: S.C. BARNISSIMA SRL
IBAN: RO82BTRL00101202G16493XX
Banca: Banca Transilvania

Comenzile achitate prin transfer bancar vor fi livrate după confirmarea plății.

– Card bancar:

Plata cu cardul prin MobilPay (Netopia Payments) se va efectua în momentul plasării comenzii.

7. Politica de returnare

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Comerciantului in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa departamentului de vanzari, spre solutionare.

În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de către Comerciant, dar nu si alte despagubiri.

Comanda poate fi returnată fără nici un motiv in termen de 14 zile de la primirea acesteia, iar returnarea banilor se va face într-un termen de maxim 30 de zile de la data la care Comerciantul a primit coletul returnat. Produsul nu poate fi returnat in cazul in care a fost desigilat.

Rambursarea valorii comenzii returnate

Rambursarea banilor se va face prin transfer bancar într-un termen de maxim 30 de zile de la data la care am primit coletul returnat.

In cazul în care comanda returnată nu a beneficiat de transport gratuit, valoarea rambursata nu va include și taxa de transport.

Pașii necesari returnarii produselor

 1. Completati formularul de retur cu datele dvs., numarul comenzii ce doriti sa o returnati si contul dvs. bancar in care doriti sa se faca rambursarea comenzii returnate.
 2. După aprobarea returului expediati coletul prin curier la adresa Adresa: Str. Penes Curcanul, nr. 19, loc. Sebes, jud. Alba.
 3. In termen de 30 de zile de la primirea coletului, vom face transferul bancar catre contul mentionat la punctul 1.

Anularea comenzii

Dacă doriți anularea comenzii, o puteți face folosind urmatoarele metode:

 1. Din contul dvs. de utilizator, in sectiunea Comenzi, in maxim 2 ore de la plasarea acesteia,
 2. Telefonic la numerele de telefon +4 0730 634 242, intre orele 09.00 – 16.30
 3. Prin email la info@trendaffair.ro, cu specificarea numărului de comanda. Va rugam scrieti de pe aceeasi adresa de email de pe care s-a facut comanda.

Site-ul www.trendaffair.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Din acest motiv, Comerciantul nu este responsabil pentru eventualele erori ce pot apărea pe site (modificări ale site-ului, setări, actualizări ale scripturilor programate), indiferent de motivele apariției acestora.
Comerciantul nu răspunde pentru erorile generate de folosirea anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.trendaffair.ro . De asemenea, Comerciantul nu răspunde pentru conținutul, calitatea, natura site-urilor la care ajungeți prin legaturi directe de pe site-ul nostru.

9. Newsletter

Abonarea la newsletter-ul site-ului www.trendaffair.ro este gratuită, voluntară și implică acordul dumneavoastră de a accepta acești termeni de utilizare. Vă puteți dezabona în orice moment, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail primit.
Mesajele și informațiile transmise prin newsletter respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială (precum este stipulată de legislația românească).
Comerciantul deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului (în aceleasi condiții menționate pentru informațiile publicate în cadrul site-ului). De asemenea, Comerciantul are dreptul de a restricționa accesul la newsletter oricărui abonat, atâta timp cât acesta nu respectă termenii și condițiile acestui site.

10. Confidențialitate/ Protecția datelor personale

Comerciantul garantează confidențialitatea datelor dumneavoastră, găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Conform Legii 677/ 2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, vă informăm că datele dumneavoastră personale vor fi administrate în condiții de siguranță și vor fi folosite numai pentru următoarele scopuri: finalizarea comenzilor efectuate pe site, diverse oferte speciale, promoții etc.
Orice utilizator poate refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și poate solicita ștergerea acestora din baza de date. Toate aceste notificări se vor transmite de către persoana înscrisă în baza de date la adresa de e-mail info@trendaffair.ro .
S.C. BARNISSIMA S.R.L. respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18, în calitate de persoană vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției.
Comerciantul nu este răspunzător pentru eorile ce survin în urma neglijenței unui utilizator privind securitatea și confidențialitatea contului și a parolei sale.

Mai multe detalii privind confidențialitatea si protecția datelor cu caracter personal le găsiți aici.

11. Dispoziții finale

Problemele apărute în urma utilizării produselor și serviciilor prezentate pe site, ce nu sunt menționate in prezentul document, se vor soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către utilizator.
Prin utilizarea serviciilor site-ului www.trendaffair.ro, clientul este de acord cu acești Termeni și Condiții și își asumă în totalitate consecințele folosirii site-ului în aceste condiții.

Ultima actualizare 23.02.2022