Sandale

din piele, calitate superioară

Filtrează

Sandalele acestui sezon de vară sunt pentru toate gusturile, cu toc, înalți, super flat, cu toc pătrat, cu toc rotund, cu toc subțire înalt și foarte înalt, cu platformă. Pe www.trendaffair.ro găsești o gamă variată pentru ținute elegate, ținute casual chic, dar și super flat pentru orice moment al zilei. Alegerile făcute de echipa noastră de buyeri sunt urmatoarele:

All black – aici sunt incluse clasicele sandale negre cu barete la gleznă, reinterpretate. Detaliile fac diferența, flori aplicate, închidere cu bandană, transparente, toc pictat, platformă, broderii.

Culori și Fantezie – o ploaie de culori, verde, galben, multicolor, albastru… o parte din culorile sezonului 2019.

Flats – culorile sunt galben, auriu, roșu dar și negru și aplicațiile cu ținte metalice dau un plus acestor modele.

Sandale – Slippers – pot fi cu toc sau fără, diferența față de restul o face bareta din spate sau cea de pe glezna care la această categorie lipsește. Sunt în trendul sezonului 2018.

Sandale cu tocul gros – primul lor avantaj este că sunt foarte comode și stabile, apoi tocul este elementul distinctiv, îmbrăcat în piele, cu flori aplicate, pictat, îmbrăcat în piele împletită, rotund.

Toate sandalele sunt atent selecționate în cadrul târgului internațional de la Milano – MICAM. Produsele sunt made in Italy, made in Spain, made in Brazil. Modelele comercializate sunt realizate exclusiv din piele și sunt foarte apreciate de femeile care caută sa arate deosebit.