Pantofi

din piele, calitate superioară

Filtrează

Pe www.trendaffair.ro găsești o gamă variată de pantofi
Stările de spirit, personalitatatea și frumusețea, îmbinate cu anotimpurile și tendințele modei au condus designerii la crearea unor adevarate simboluri ale feminității, pantofii.

Femeia își declară prin încălțăminte imaginea în societate și comunică indirect principiile și standardele în fața tuturor, alegând tipuri si modele diferite de pantofi, fiind adepta culorilor aprinse sau neutre, a aspectului simplu sau sofisticat, care îi reprezintă personalitatea.

Viața activă și preocuparea constantă în implicarea activitaților profesionale solicită o încălțăminte confortabilă și super chic. Pantofii de damă din magazinul nostru online www.trendaffair.ro sunt alegerea ideală pentru o ținută office sau casual.

Totodata, evenimentele sunt o modalitate de a-ți activa ,,super puterile” și de-a renunța la confort, fiind grațioasă și elegantă indiferent de dimensiunea tocurilor pe care le porți.

Outfit-urile de succes sunt create în funcție de încălțăminte, astfel încât prima piesă pe care o alegi să fie pantofii, urmând ca în jurul lor să creezi o armonie de culori și stil pentru o ținută remarcabilă.

Pantofii de calitate, ușor de remarcat chiar și de necunoscători, sunt pentru femeia încrezătoare, femeia care investește în propria imagine, alegând un stil diferit.

Cum alegi mărimea potrivită?  

La fiecare produs din colecția de pantofi de damă vei găsi un tabel cu mărimi. Tot ce trebuie să faci este să măsori lungimea piciorului tău și să selectezi dimensiunea care ți se potrivește. Nu ai de ce să îți faci griji. În cazul în care nu ți se potriveste, ai 30 de zile în care poți returna sau schimba produsul în mod gratuit.

Cum aleg pantofii potriviți? (pentru pantofi în general putem să lăsăm doar sfaturile legate de forma piciorului nu și de înălțime, iar la cei cu toc să punem sfaturile pentru mărimea tocului)

Dacă ai picioare scurte alege pantofii care îți alungesc picioarele: pantofii decupați în față sau pantofii stiletto. Nuanțele de nude, de asemenea, oferă imaginea alungirii picioarelor.

Dacă ai glezne subțiri, atunci tocurile înalte nu sunt alegerea potrivită pentru tine. Modelele cele mai potrivite pentru tine sunt cele cu barete în jurul gleznelor.

În caz contrar, dacă gleznele sau picioarele tale sunt mai groase, pantofii potriviți pentru tine sunt cei cu platformă și toc de grosime medie.

Dacă porți o mărime destul de mare, pantofii stiletto nu sunt cea mai buna alegere pentru tine. Optează pentru modelele de pantofi cu barete în formă de T si vârful rotunjit.