Sneakers

din piele, calitate superioară

Filtrează

Modelele de sneakerși împletesc două stiluri diferite, eleganță și sport, fiind o variantă de încălțăminte comodă a femeilor active, dar care vor să adopte un stil aparte.

Varietatea de modele și culori disponibile îi fac ușor de asortat cu orice ținută, de la jeanși și până la rochii. Adoptă un look urban și modern cu o nouă pereche de sneakerși din colecția Trend Affair.

Perfecți de purtat toamna și primăvara, aceștia pot fi purtați chiar și în cazul condițiilor cu vreme nefavorabilă, în funcție de materialul din care sunt confecționați.

De-a lungul timpului, designerii au creat modele care să se potrivească nevoilor oricărei femei și în asortarea ținutelor de zi cu zi.

Descoperă colecția de sneakerși  pe www.trendaffair.ro,  aici vei găsi o mulțime de modele în culori și stiluri diferite.

Cum aleg marimea potrivita?

Măsoară-ți talpa piciorului și alege mărimea care se potriveste dimensiunii tale în ghidul de mărimi aflat pe fiecare pagină de produs.

Dacă mărimea aleasă nu este cea corectă, ai posibilitatea de a solicita înlocuirea cu mărimea potrivită sau returnarea acestora în termen de 30 de zile.

Adidașii au devenit un adevărat obiect de modă îndrăgit de majoritatea femeilor și au încetat de mult să fie o pereche de pantofi doar pentru activități sportive. Sneaker-mania a devenit un adevărat accesoriu, indispensabil în garderoba oricărei femei și de purtat în majoritatea ocaziilor.